Αδαμαντία Ξενοδοχείο Παξοί

Το Ξενοδοχείο Αδαμαντία βρίσκεται μέσα σε παραδοσιακό οικισμό  μέσα σε ελαιώνα και σε απόσταση μόνο ένα χιλιόμετρο από τη θάλασσα.

1.jpg
2.jpg
5.jpg
7.jpg
8.jpg

Για το Ξενοδοχείο Αδαμαντία

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 12 πέτρινα παραδοσιακά σπίτια, εκ των οποίων το κεντρικό κτίριο χρονολογείται τον 17ο αιώνα, χτισμένα όλα με αγάπη και σεβασμό προς την παραδοσιακή επτανησιακή αρχιτεκτονική και τους ανθρώπους που θα φιλοξενήσουν. Προτείνει ένα είδος διακοπών, το οποίο συνδυάζει την επαφή με τη φύση, τη λιτή πολυτέλεια και τη γνωριμία με την επτανησιακή φιλοξενία. Είναι ο ιδανικός προορισμός για αυτούς που αναζητούν την ηρεμία και αγαπούν την φύση. Τα σπίτια είναι αυτόνομα, δροσερά, με δική τους αυλή και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα.

Μεζονέτες, Διαμερίσματα και Δωμάτια

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει καταλύματα τεσσάρων διαφορετικών τύπων. Όλοι οι τύποι διαμερισμάτων είναι αυτόνομα πέτρινα σπιτάκια με τις δικές τους αυλές.

Η τοποθεσία μας

Το Ξενοδοχείο Αδαμαντία βρίσκεται σε παραδοσιακό οικισμό, 1 χιλιόμετρο από το Γάϊο, την πρωτεύουσα του νησιού, και 1.5 χλμ από τις κοντινότερες παραλίες.

Διαμονή στην Κέρκυρα

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να διανυκτερεύσετε στην Κέρκυρα, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα μας , το οποίο βρίσκεται 5 λεπτά (με αυτοκίνητο) από το κέντρο της πόλης.