Αδαμαντία Ξενοδοχείο Παξοί

Το Ξενοδοχείο Αδαμαντία βρίσκεται μέσα σε παραδοσιακό οικισμό  μέσα σε ελαιώνα και σε απόσταση μόνο ένα χιλιόμετρο από τη θάλασσα.

home1
home2
home3
home4
home5
home6
home7
home8
home9
home10
home11
home12
home13

Για το Ξενοδοχείο Αδαμαντία

Το ξενοδοχείο αποτελείται από 12 πέτρινα παραδοσιακά σπίτια, εκ των οποίων το κεντρικό κτίριο χρονολογείται τον 17ο αιώνα, χτισμένα όλα με αγάπη και σεβασμό προς την παραδοσιακή επτανησιακή αρχιτεκτονική και τους ανθρώπους που θα φιλοξενήσουν. Προτείνει ένα είδος διακοπών, το οποίο συνδυάζει την επαφή με τη φύση, τη λιτή πολυτέλεια και τη γνωριμία με την επτανησιακή φιλοξενία. Είναι ο ιδανικός προορισμός για αυτούς που αναζητούν την ηρεμία και αγαπούν την φύση. Τα σπίτια είναι αυτόνομα, δροσερά, με δική τους αυλή και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα.

Λειτουργούμε υπό νέα διεύθυνση

Το ξενοδοχείο λειτουργεί υπό νέα διαχείριση από τη σεζόν  2023 και οποιοδήποτε πρόβλημα βλέπετε σε προηγούμενες κριτικές έχει ήδη επιλυθεί. Δεν θα υπάρχει τίποτα να διαταράξει την ηρεμία και την απόλαυση των διακοπών σας και αυτή είναι η υπόσχεσή μας!

Virtual Tour

Μεζονέτες, Διαμερίσματα και Δωμάτια

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει καταλύματα τεσσάρων διαφορετικών τύπων. Όλοι οι τύποι διαμερισμάτων είναι αυτόνομα πέτρινα σπιτάκια με τις δικές τους αυλές.

Η τοποθεσία μας

Το Ξενοδοχείο Αδαμαντία βρίσκεται σε παραδοσιακό οικισμό, 1 χιλιόμετρο από το Γάϊο, την πρωτεύουσα του νησιού, και 1.5 χλμ από τις κοντινότερες παραλίες.

Διαμονή στην Κέρκυρα

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να διανυκτερεύσετε στην Κέρκυρα, μπορείτε να κάνετε κράτηση στο πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα μας , το οποίο βρίσκεται 5 λεπτά (με αυτοκίνητο) από το κέντρο της πόλης.

Θα ανακατευθυνθείτε σε έναν εξωτερικό ιστότοπο (adamantiahotel.book-onlinenow.net) που χειρίζεται τις κρατήσεις μας

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε παρακάτω και θα ανακατευθυνθείτε στην εξωτερική μας μηχανή κρατήσεων για να ολοκληρώσετε την κράτησή σας.